Despre noi & servicii
SILVESROM SRL este o firma ce activeaza in domeniul materialelor de constructii si amenajarilor interioare din 1994. In cei 20 de ani de activitate firma si-a marit an de an gama de produse si servicii, venind in sprijinul celor ce doresc sa-si construiasca sau sa-si renoveze casa, si un partener de nadejde al firmelor de constructii care activeaza in Zona Moldovei si nu numai .
SILVESROM SRL este prezenta pe piata materialelor de constructii , atat prin magazinele proprii cat si prin reteaua de distributie ce acopera o zona importanta.
Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, printr-o oferta diversificata de articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier de baie si multe altele.
Pe langa aceasta gama variata de produse, oferim clientilor nostri si o serie de servicii de calitate care vin in sprijinul ducerii la indeplinire a proiectelor.
servicii logo
transport

Livrare materiale grele

servicii

Mixare vopseluri

finantare

Solutii finantare

retur

Returnare produse

comenzi speciale

Comenzi speciale

comenzi speciale

Consultanta gratuita